+31 (0)40 720 09 22 info@dvhtotaalprojecten.nl

Eigenaars DVH Totaalprojecten

IJzersterk koppel

Een ijzersterk koppel gaat schuil achter DVH Totaalprojecten uit Veldhoven: Ad van Hout en Ruud Heesbeen. Ad en Ruud leerden elkaar kennen bij in het bedrijfsleven. Samen geven ze nu vorm en inhoud aan de ambities en daadkracht van een veelzijdig bedrijf. Vanzelfsprekend kunt u als opdrachtgever daarbij rekenen op de kwaliteit en service die u van Ad en Ruud gewend bent. Uw behoefte blijft richtinggevend. Daar stemmen we onze ontwerpen en oplossingen op af. Niet andersom.

Ad van Hout

Ondernemer en afbouwspecialist Ad van Hout is gepokt en gemazeld in het vak. Al meer dan veertig jaar is hij actief in het ontwerp én de montage van systeemwanden en systeemplafonds. Afbouw is zijn tweede natuur. Vakmanschap zit opgesloten in zijn DNA. Met zijn vorige bedrijven VHVL Afbouw en VHV Afbouw maakte hij al naam met gedurfde ontwerpen en vooral kwaliteit in materiaal, montage en service. Met DVH Totaalprojecten gaat Ad op dezelfde voet verder. Daar kunt u 100% op rekenen.

Contact opnemen met Ad? Bel (06) 14 23 30 99 of stuur een mailtje naar avanhout@dvhtotaalprojecten.nl

Ruud Heesbeen

Ruud Heesbeen verdiende zijn sporen als calculator, werkvoorbereider, uitvoerder, bedrijfsleider en projectcoördinator bij diverse bouwbedrijven en aannemers in de regio. Met zijn opleiding, ervaring en achtergrond geeft hij een extra dimensie aan het werkterrein van DVH Totaalprojecten. Als directeur zet hij de volgende stap in zijn carrière. Voor u als toekomstig opdrachtgever heeft Ruud een duidelijke belofte in petto. Voor zowel utiliteitsbouw als woningbouw kunt u rekenen op een professioneel advies, heldere offertes, duidelijke afspraken, plus onderhoud en service van de bovenste plank. 

Contact opnemen met Ruud? Bel (06) 30 18 42 63 of stuur een mailtje naar rheesbeen@dvhtotaalprojecten.nl

Interesse in samenwerken?

Zoekt u een ervaren afbouwspecialist voor systeemplafonds en/of systeemwanden? Vanuit Veldhoven werkt DVH Totaalprojecten voor projecten in de woningbouw en nieuwbouw in geheel Nederland. Kijk eens bij projecten om ideeën op te doen.

Stuur een mailtje naar info@dvhtotaalprojecten.nl. Of bel (040) 720 09 22 om een afspraak te maken.

Ad van Hout

Ruud Heesbeen