+31 (0)40 720 09 22 info@dvhtotaalprojecten.nl

Akoestische plafonds

Akoestische plafonds: waarborg voor geluidscomfort

Harde, gladde wanden en plafonds hebben een negatieve invloed op de akoestiek van een ruimte. Het geluid wordt teruggekaatst en gaat alle kanten op. Het resultaat is een storende nagalm of echo. Mensen die in deze ruimte werken of verblijven, ervaren deze nagalm als zeer storend. De experts van DVH Totaalprojecten leveren met akoestische plafonds of plafondpanelen een positieve bijdrage aan de akoestiek en een positieve ruimtebeleving. 

Kleur en stijl akoestische plafonds

Er zijn eindeloos veel manieren om de geluidsabsorptie in een ruimte te verhogen met een akoestisch plafond. Bij DVH Totaalprojecten heeft u de keuze uit diverse stijlen om het geluidscomfort een impuls te geven. Is de ruimte of het kantoor ingericht in een strakke, moderne stijl? In dat geval adviseren onze experts strakke, naadloze plafonds of plafondpanelen, die in vorm en kleur 100% aansluiten bij de stijl. Gaat uw voorkeur uit naar organische of ronde vormen? Ook dan kunt u rekenen op een stijl en/of kleur die past bij de rest van het interieur. 

Inspiratie opdoen of meer informatie?

Akoestische plafonds of plafondpanelen zijn voor veel kantoren, spreekkamers of werkruimtes de oplossing om de akoestiek te verbeteren. Bent u op zoek naar een ervaren partner om het geluidscomfort naar een hoger niveau te tillen? Van idee tot montage kunt u deze klus met een gerust hart laten klaren door de experts van DVH Totaalprojecten. Graag geven we op locatie een demonstratie van de vele mogelijkheden. We luisteren aandachtig naar uw wensen en geven een impressie van gerealiseerde projecten. Interesse? Bel (040) 720 09 22 of vul het contactformulier in om een afspraak te maken. 

Afspraak of informatie?

6 + 15 =