+31 (0)40 720 09 22 info@dvhtotaalprojecten.nl

Houten plafonds

Houten plafonds: karakteristieke blikvangers

Houten plafonds geven een werkruimte of kantoor een karakteristieke uitstraling. Via DVH Totaalprojecten heeft u de keuze uit twee varianten: gefineerde panelen of massieve stroken. Beide varianten zijn in vele maten, tinten en houtsoorten verkrijgbaar en worden op bestelling geproduceerd. Alle houtafwerkingen hebben hun eigen kenmerken. Deze rijke variatie aan keuzemogelijkheden biedt talloze mogelijkheden voor een op maat gesneden, houten plafond. 

Akoestiek en houten plafonds

Houten plafonds zijn bij uitstek geschikt om de akoestiek van een kantoorruimte, vergaderlocatie of schoolgebouw te verbeteren. Geluidscomfort en esthetiek gaan hierbij hand in hand. De natuurlijke uitstraling van het hout, plus de akoestische prestaties van het plafond verhogen het welzijn op de werkvloer zienderogen. De gezondheid, communicatie en productiviteit van medewerkers krijgt een flinke impuls. 

Inspiratie opdoen of meer informatie?

De gefineerde panelen of massief houten stroken zijn kwalitatief hoogwaardig en duurzaam. Van deze keuze heeft u tot in lengte van jaren plezier. De experts van DVH Totaalprojecten geven u graag op locatie een demonstratie van de vele mogelijkheden. We luisteren aandachtig naar uw wensen en geven een impressie van gerealiseerde projecten. Interesse? Bel (040) 720 09 22 of vul het contactformulier in om een afspraak te maken. 

Afspraak of informatie?

4 + 4 =