+31 (0)40 720 09 22 info@dvhtotaalprojecten.nl

Lamellen plafonds

Unieke uitstraling met lamellen plafonds 

Een werkruimte, vergaderkamer of kantoor krijgt met een lamellen plafond de gewenste, strakke uitstraling. Deze plafonds bestaan uit verschillende paneeltypen en breedtes. Het karakteristieke lijnenspel van de lamellen biedt talloze mogelijkheden om het plafond van een kantoor of werkruimte een variatie aan richtingseffecten te geven. De experts van DVH Totaalprojecten brengen de lamellen aan met behulp van een handig kliksysteem dat uit voegstrips en draagprofielen bestaat. 

Ruime keuze in kleuren en stijlen

De experts van DVH Totaalprojecten leveren en monteren lamellen plafonds in diverse kleuren (geborsteld, mat of hoogglans) en types. Waar uw keuze ook op valt: u bent jarenlang verzekerd van een plafond met een prachtige uitstraling. Wilt u een plafond uitbreiden met inbouwspots, ventilatieroosters of een inbouwradio? Ook voor deze functionele extra’s draaien we onze hand niet om. Lamellen plafonds bewijzen hun waarde bij zowel nieuwbouw, verbouw als renovatie. Het oorspronkelijke bouwplafond – inclusief de bijbehorende leidingen – blijven altijd bereikbaar.

 

Inspiratie opdoen of meer informatie?

Heeft u een voorkeur voor aluminium lamellen plafonds bij de inrichting van uw kantoor of de afwerking van ruwbouw? Graag geven we op locatie een demonstratie van de vele mogelijkheden. We luisteren aandachtig naar uw wensen en geven een impressie van gerealiseerde projecten met aluminium lamellen plafonds. Interesse? Bel (040) 720 09 22 of vul het contactformulier in om een afspraak te maken. 

Afspraak of informatie?

3 + 2 =