+31 (0)40 720 09 22 info@dvhtotaalprojecten.nl

Metal-stud plafonds

Metal-stud plafonds: dé standaard in plafonds

Metal-stud plafonds bestaan uit een metalen profiel waarin platen van gipskarton worden geplaatst. Het metalen skelet vormt een stevige,  eenvoudige constructie. De profielen en en de platen vormen gezamenlijk een naadloos, gesloten plafond. U heeft de keuze uit diverse draagconstructies. Metal-stud is al jaren dé standaard in plafonds. Geen wonder: ze zijn geluids-isolerend, brandwerend en warmte-isolerend. Zo geven ze de bestaande vloer- of dakconstructies een stevige impuls. DVH Totaalprojecten monteert metal-stud plafonds in zowel woning- als utiliteitsbouw. 

Eenvoudige, snelle montage

De experts van DVH Totaalprojecten monteren uw metal-stud plafond droog en razendsnel. In kort tijdsbestek is uw werkplek of kantoorruimte uitgerust met een vlak en glad plafondoppervlak. Metal stud plafonds zijn ideaal om de ruwbouw van een bedrijfspand op een decoratieve en vlakke manier af te werken. Een metal-stud plafond is zeer geschikt voor het wegwerken van leidingen, buizen en bijvoorbeeld het inbouwen van verlichting. Bovendien kunt u de gipsplaten in elke gewenste kleur laten schilderen. 

Inspiratie opdoen of meer informatie?

Gaat uw voorkeur bij de inrichting van uw kantoor of de afwerking van ruwbouw uit naar metal-stud plafonds? Graag geven we op locatie een demonstratie van de vele mogelijkheden. We luisteren aandachtig naar uw wensen en geven een impressie van gerealiseerde projecten. Interesse? Bel (040) 720 09 22 of vul het contactformulier in om een afspraak te maken. 

Afspraak of informatie?

5 + 6 =