+31 (0)40 720 09 22 info@dvhtotaalprojecten.nl

Systeemplafonds

Ervaring en kwaliteit in systeemplafonds

Op het cv van DVH Totaalprojecten staat meer dan 40 jaar ervaring in systeemplafonds. Het ontwerp en de toepassingsmogelijkheden van systeemplafonds zijn afhankelijk van uw specifieke wensen. Onze focus richt zich op kwaliteit. Niet alleen in de keuze van het materiaal, maar ook in het gebruik van kleuren. Vanzelfsprekend mag die kwaliteit gezien worden. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden in systeemplafonds? Kijk eens bij referenties om inspiratie op te doen.

Deskundig advies in systeemplafonds

In de keuze van systeemplafonds speelt ook de regelgeving op het gebied van milieu en gezondheid een grote rol. Nieuwsgierig naar de brandveiligheid, de vochtbestendigheid of de mechanische eigenschappen van bepaalde materialen? Onze specialist staat u graag met raad en daad terzijde. Zo beschikken we bijvoorbeeld over een uitgebreide monstercollectie. Ideaal voor een eerste indruk.

Inspiratie opdoen of meer informatie?

Kiest u bij de inrichting van uw kantoor of de afwerking van ruwbouw voor systeemplafonds? Graag geven we op locatie een demonstratie van de vele mogelijkheden. We luisteren aandachtig naar uw wensen en geven een impressie van gerealiseerde projecten. Interesse? Bel (040) 720 09 22 of vul het contactformulier in om een afspraak te maken. 

Afspraak of informatie?

11 + 6 =