+31 (0)40 720 09 22 info@dvhtotaalprojecten.nl

Professionele bekleding van gevels en wanden

Gevelbekleding: blikvanger van bedrijfspanden

De gevel is het visitekaartje van een bedrijfspand. Daar zijn we bij DVH Totaalprojecten honderd procent van overtuigd. Onze experts zijn er bedreven in om de gevel van uw bedrijf in een opvallend, nieuw jasje te steken. De afgelopen jaren hebben we diverse gevels en wanden voorzien van houten en metalen gevelbekleding. Graag geven we ook de gevels en wanden van uw bedrijf de gewenste uitstraling.  

Van ontwerp naar kwalitatief hoogwaardige afwerking

Gevelbekleding heeft de afgelopen jaren een hoge vlucht genomen. Bekleding van gevels en wanden heeft zowel een decoratieve als een duurzame functie. Onze professionals kennen de kneepjes van het vak. De bekleding van gevels en wanden is bij ons dus in vertrouwde handen. Duurzaamheid, deugdelijkheid en kwaliteit zijn de pijlers onder deze toonaangevende bedrijfsactiviteit van DVH Totaalprojecten. We zijn in staat om de juiste vertaalslag te maken van creatieve ontwerpen – bijvoorbeeld van architecten – naar een kwalitatief hoogwaardige afwerking.  

Meer informatie over gevelbekleding?

De professionals van DHV Totaalprojecten hebben een prima naam opgebouwd met het bekleden van gevels en wanden. Graag geven we met  gevelbekleding ook uw bedrijf een decoratieve of duurzame uitstraling. Interesse? Bekijk de voorbeelden van geslaagde projecten in houten of metalen gevelbekleding op onze website. Of maak een afspraak om de mogelijkheden voor uw bedrijf te bespreken. Interesse? Bel (040) 720 09 22 of vul het contactformulier in

Afspraak of informatie?

1 + 5 =