+31 (0)40 720 09 22 info@dvhtotaalprojecten.nl

Totaalprojecten

Binnenafbouw bedrijven en kantoren van A tot Z

Als de ruwbouw opgeleverd is, zijn de professionals van DVH Totaalprojecten aan de beurt. Behalve het plaatsen van wanden en plafonds voeren we ook de regie over complete afbouwprojecten in bedrijven en kantoren. We nemen u de zorgen voor het complete traject uit handen en we dragen de verantwoordelijkheid voor het gewenste eindresultaat. Van begin tot einde houden we de kwaliteit nauwlettend in de gaten. We zijn pas tevreden als u het bent. Uw tevredenheid is onze meetlat. 

Harde en zachte afbouw

Van huis uit is DVH Totaalprojecten gespecialiseerd in systeemwanden en systeemplafonds. Deze werkzaamheden vallen ook wel onder de noemer ‘harde afbouw’. De laatste jaren hebben we onze horizon verbreed en ook de regievoering over zogenoemde zachte afbouw aan ons dienstenpakket toegevoegd. Bij deze werkzaamheden moet u denken aan schilderwerk, het leggen van vloerbedekking of tegels, stukadoren, plaatsen of het aansluiten van W- en E-installaties. Als u ons inschakelt voor totaalprojecten aan uw bedrijf of kantoor, dan zorgen we dat de harde en zachte afbouwwerkzaamheden tot in detail verricht worden. We leveren het project turn-key op, uw medewerkers kunnen dus direct aan het werk. 

Meer informatie over totaaloplossingen?

De experts van DHV Totaalprojecten hebben de afgelopen jaren een prima naam opgebouwd met totaalprojecten in binnenafbouw. Zoekt u een ervaren en betrouwbare partner voor de inrichting van uw bedrijf, kantoor of werkruimte? Graag luisteren we aandachtig naar uw wensen en presenteren we een passende oplossing. Interesse? Bel (040) 720 09 22 of vul het contactformulier in

Afspraak of informatie?

9 + 5 =