+31 (0)40 720 09 22 info@dvhtotaalprojecten.nl

Utiliteitsbouw voor het MKB

Utiliteitsbouw: van idee tot oplevering

Utiliteitsbouw is een vak apart. Complex en uitdagend tegelijk. Bedrijfshallen voor het MKB stellen andere eisen dan een woning. De vakmensen van DVH Totaalprojecten verstaan het vak van utiliteitsbouw en weten hoe belangrijk een strakke organisatie is. Graag gaan we met meer dan 100% inzet voor uw  bouwproject aan de slag. Van het eerste idee tot en met de oplevering kunt u rekenen op een professionele begeleiding. Compleet met heldere begroting en concrete afspraken.  

Bouwen op 40 jaar vakmanschap

Vakmanschap, betrouwbaarheid en persoonlijke betrokkenheid leggen een stevig fundament onder de utiliteitsbouw die DVH Totaalprojecten voor het midden- en kleinbedrijf realiseert. De mensen achter dit Veldhovense bedrijf staan met beide benen op de grond. Ook voor uw bedrijfshal kunt u vertrouwen op meer dan onze ervaring en kennis alleen. U moet ook rekenen op heldere communicatie, strakke planningen en duidelijke afspraken. Zo voorkomen we dat u als klant, architect of bouwadviesbureau voor verrassingen komt te staan.

Inspiratie opdoen of meer informatie?

Utiliteitsbouw voor het MKB is een bouwsegment waarop DVH Totaalprojecten zijn pijlen richt. Graag dragen we ons steentje bij aan bedrijfshallen die tot de verbeelding spreken. We realiseren gebouwen die toegesneden zijn op de wensen en eisen van opdrachtgevers, eigenaars en gebruikers. Ook onder uw nieuwe bedrijfshal zetten we graag onze schouders. Interesse? Bel (040) 720 09 22 of vul het contactformulier in om een afspraak te maken. 

Afspraak of informatie?

12 + 7 =