+31 (0)40 720 09 22 info@dvhtotaalprojecten.nl

Glazen scheidingswanden

Glazen scheidingswanden: esthetisch en functioneel

Glazen scheidingswanden zijn helemaal hip. Ze vertolken in kantoren en werkruimtes een belangrijke rol. Ze zijn niet alleen belangrijk voor de sfeer en uitstraling op de werkvloer. Glazen scheidingswanden hebben ook een duidelijke functionele rol. Doorzichtige, glazen scheidingswanden creëren een ruimtelijk effect, zorgen voor de gewenste indeling van werkplekken en waarborgen de gewenste privacy. 

Privacy of openheid van zaken

Glazen scheidingswanden weerspiegelen de bedrijfscultuur van een organisatie. Bedrijven met een open, transparante cultuur kiezen voor een doorzichtige, glazen wand. Bedrijven die privacy hoog in het vaandel hebben staan, geven de voorkeur aan melkglas of de toepassing van folie. DVH Totaalprojecten verstaat de kunst om uw wensen te vertalen in een scheidingswand op maat. Zowel qua kleur, stijl als afwerking. Ook is het mogelijk om de wanden geluiddicht te maken. Zo creëren we op een relatief eenvoudige manier een vergaderruimte, een stilteplek of een ruimte om te bellen. 

Inspiratie opdoen of meer informatie?

Bent u van plan om glazen scheidingswanden te gebruiken bij de inrichting van uw kantoor of werkplekken? Graag geven we op locatie een demonstratie van de vele mogelijkheden. We luisteren aandachtig naar uw wensen en geven een impressie van gerealiseerde projecten. Interesse? Bel (040) 720 09 22 of vul het contactformulier in om een afspraak te maken. 

Afspraak of informatie?

10 + 3 =