+31 (0)40 720 09 22 info@dvhtotaalprojecten.nl

Metal-stud wanden

Metal-stud wanden: beproefde oplossing 

Metal-stud wanden zijn ideaal om snel extra ruimte te creëeren. Metal-stud is al jaren een beproefde, veel toegepaste afwerking. Metal-stud wanden bestaan uit een stalen profiel, in combinatie met gipspanelen en isolatiemateriaal. Behalve de snelle realisatie en de 1001 toepassingsmogelijkheden biedt metal-stud nog een aantal belangrijke voordelen. De wanden zijn geluids-isolerend, brandwerend en warmte-isolerend. Geen wonder dat veel bedrijven en organisaties voor deze praktische oplossing kiezen. 

Snelle montage, strakke afwerking

De experts van DVH Totaalprojecten verstaan de kunst om metal-stud wanden snel en droog te monteren. In een mum van tijd beschikt u over extra werkplekken of een kantoorruimte op maat. Metal-stud wanden zijn ideaal om bij nieuwbouw, verbouw of renovatie de ruwbouw of de ruimte op een decoratieve en vlakke manier af te werken. Heeft u een bepaalde kleur voor ogen? Geen probleem. U kunt de gipsplaten in elke gewenste kleur laten schilderen. DVH Totaalprojecten monteert metal-stud wanden zowel op kantoor als in utiliteitsbouw. 

Inspiratie opdoen of meer informatie?

Wilt u snel extra kantoor- of werkruimte creëren door de toepassing van metal-stud wanden? Graag geven we op locatie een demonstratie van de vele mogelijkheden. We luisteren aandachtig naar uw wensen en geven een impressie van gerealiseerde projecten. Interesse? Bel (040) 720 09 22 of vul het contactformulier in om een afspraak te maken. 

Afspraak of informatie?

11 + 7 =