+31 (0)40 720 09 22 info@dvhtotaalprojecten.nl

Systeemwanden

Toonaangevend en onderscheidend in systeemwanden

Voor ontwerp en montage van systeemwanden bent u bij DVH Totaalprojecten aan het juiste adres. Onze service en dienstverlening gaat verder dan ontwerp en montage alleen. U kunt altijd rekenen op een op maat gesneden advies. We inventariseren eerst de mogelijkheden en onmogelijkheden van uw wensen. Zo werken we al ruim 40 jaar. Tot grote tevredenheid van opdrachtgevers in heel Nederland. Benieuwd naar de kwaliteit die DVH Totaalprojecten levert in systeemwanden? Kijk eens bij referenties om ideeën op te doen.

Uw wensen en voorschriften zijn richtinggevend

Systeemwanden zijn er in veel soorten, maten en kleuren. Uw specifieke wensen zijn bepalend voor de keuze van het materiaal en het ontwerp. Voor een eerste indruk beschikken we over een uitgebreide monstercollectie. Daarnaast kijken we altijd kritisch naar de belasting van het milieu en richtlijnen voor de volksgezondheid. Brandveiligheid, vochtbestendigheid of mechanische eigenschappen? We toetsen alle eigenschappen van gebruikte materialen aan wettelijke richtlijnen. Voor ons is dat een vanzelfsprekendheid. Voor u als opdrachtgever of gebruiker een zorg minder.

Rijke variatie aan systeemwanden

Op zoek naar mooie strakke kantoorwanden of functionele scheidingswanden voor geluidsdemping? Professioneel wegwerken van bekabeling, goten of leidingen? De mogelijkheden bij DVH Totaalprojecten in systeemwanden zijn eindeloos. Interesse? Bel (040) 720 09 22 of vul het contactformulier in om een afspraak te maken. 

Afspraak of informatie?

3 + 1 =